Artimiausi Instruktorių kursai vyks Snow Arenoje 2020 m. Lapkričio 10 – 15 d.
Registracija ir informacija tel: +370 (620) 411 82
Reikalavimai Kurso dalyviams:
Šiame kurse gali dalyvauti instruktoriai,kurie:
⦁ turi ,,C,, kategorijos snieglenčių pažymėjimą ;
⦁ atlieka posūkius Switch stovėsenoje, žino arba dalinai moka bazinius „Freestyle“ elementus, žino „C“ kategorijos metodiką;
⦁ nori mokytis;
⦁ sutinka laikytis kurso etikos taisyklių.
Įrangos reikalavimai:
⦁ ,,minkšta,,snieglentė su apkaustais ir ,,minkštais,, batais;
⦁ apsaugos būtinos.
Kurso tvarkaraštis:
⦁ praktiniai užsiėmimai ant šlaito (technikos demonstravimas ir metodiniai užsiėmimai) — 5 valandos;
⦁ teoriniai užsiėmimai ir seminarai (praktinių užsiėmimų videoanalizė) — 2 valandos.
Kurso programos tvarkaraštis
Dienos 5
Praktinių užsiėmimų valandos 25
Teorijos valandos 8
Savarankiško darbo valandos 6
Egzaminų valandos 6
Iš viso valandų 45
Egzaminai teorija, mokymo metodika, technikos demonstravimas
Instruktoriaus kvalifikacija „Freestyle“ – pradinio lygio instruktorius
Kurso programa paruošta pagal NLI metodines medžiagas ir atitinka visus ISIA standartus. Programos planas:
Praktiniai užsiėmimai.
⦁ Trumpas „C“ kurso pakartojimas;
⦁ freestyle base:
- 180 (fs/bs);
- cab 180;
- 360 (bs/fs);
- shifty;
- cab 360;
⦁ big air:
- straight jump;
- grabs;
- 180 (fs/bs);
- 360 (fs/bs);
- jibbing:
- 50/50;
- 5/0;
- bs boardslide;
⦁ fun style:
bonks, stalls, nose whillie, combos, shifty, shifty grab;
⦁ technikos tobulinimas (techninė programa).
Teoriniai užsiėmimai.
triukai ir grab‘ai;
parko figūros;
saugumas (parkas);
biomechanika.
Po kurso baigimo Jūs gausite:
⦁ LPSIA pažymėjimą, įrodantį, kad jūs galite mokyti “Freestyle” elementų;
⦁ Tolimesnio mestriškumo tobulėjimo rekomendaciją;
⦁ Žinias ir įgūdžius, dirbant instruktoriaus darbą.
Sėkmingai pabaigus kursą Jūs turite teisę dirbti:
Ant paruoštų šlaitų, kurie atitinka metodinius reikalavimus elemento mokymuisi.
Kurso kaina 420 EUR
Dėmesio! Į kurso kainą neįskaičiuotas apgyvendinimas, maitinimas, ski-pass ir kt.
Registracija ir informacija tel. +370 (620) 411 82